GET IT PRINTED

Betaalbare kwaliteit op maat.


Wat doen wij

3D Print
service

Hoge precisie, betaalbare prijzen

Printen gebeurt aan de hand van de Fused Deposition Modeling (FDM) techniek waarbij laag per laag materiaal afgezet wordt om zo een 3D-structuur te maken. Voor meer uitleg over het proces kunt u hier terecht: FDM-printing. Er kan gekozen worden tussen verschillende soorten plastics en kleuren, afhankelijk van de toepassing.

We bekijken samen met u welke instellingen en materialen zich het best lenen voor de toepassing die u wenst.

  • Vervangstukken
  • Praktische tools
  • Cadeautjes/speelgoed
  • Cosplay/miniatures3D
DESIGN

Ontwerp op maat

Er kan zowel vertrokken worden van een 3D-ontwerp van de klant (STL/OBJ/AMF/3MF) als van een 2D- of 3D-schets op papier waarna deze door ons in het juiste 3D-formaat getekend wordt.

Onze printers beschikken over een zeer hoge precisie voor een goede vertaling van tekening naar eindresultaat.

  • Hoge resoluties
  • In overleg met de klant
  • Tot het gewenste resultaat

PROJECTEN
OP MAAT

Get It Printed werkt ook op maat. Contacteer ons voor meer informatie indien u een specifiek idee of project in gedachten hebt. Wij bezorgen u een vrijblijvende offerte!

OVER ons

Jonas Segaert

Vanuit een grote interesse in alles wat met techniek te maken heeft, begon ik in 2018 met 3D-printing als hobby. Al snel bleek dat dit eindeloze mogelijkheden biedt om ideeën vorm te geven en om te zetten in de praktijk. Herstellingen van materiaal allerhande, speelgoed op maat en ook doordacht design met toepassingen in het dagelijks leven kunnen allemaal uitgetekend en gerealiseerd worden op een toegankelijke en betaalbare manier.

De eerste stappen bestonden uit het ontrafelen van de techniek zelf: manieren van printen, technische mogelijkheden en sleutelen aan apparatuur om finaal een mooi eindresultaat te bekomen. Eens we dit onder de knie hadden, konden we beginnen met het ontwerpen van onze eigen designs om deze vervolgens te produceren.

Er wordt gekozen voor materiaal van Prusa Printers omwille van het open-source karakter hiervan en de brede support die beschikbaar is bij moeilijkheden. In combinatie met Autodesk Fusion 360 beschikken we over een krachtige combinatie van design en manufacturing die onze dagelijkse productie optimaal ondersteunt.


Get It Printed werd opgericht in 2021 met de bedoeling om kwaliteitsvol 3D-geprint maatwerk aan een betaalbare prijs aan te bieden.
Koekoekstraat 41E
9870 Zulte
BE0775.618.730

© GET IT PRINTED. Powered by GESELLE.be.